Fredrik Malm, f.d. elev på Realgymnasiet i Göteborg

Jag går på Realgymnasiet i Göteborg men tycker att det ska bli jättekul att det öppnar i Trollhättan som är den stad jag är född och bor i.

Realgymnasiet är en grymt bra skola och det säger jag från djupet av mitt hjärta! Det är en god anda och underbar stämning, fantastiskt pedagogiska och duktiga lärare som alltid gör sitt bästa för att man ska lära sig på riktigt och inte bara för stunden. Skolmaten är helt underbar vilket gör att man också kan äta sig mätt, detta för att vi som elever ska kunna presentera på topp även efter lunch tack vare bra mat!

Mycket praktik har vi också så att vi också här ska lära oss på riktigt och att vi får en lagom dos av arbetslivserfarenhet så pass här tidigt i livet så att vi faktiskt vet vad det handlar om! Sen har vi också, utöver detta många roliga aktiviteter som lärarna och skolan anordnar dels för att vi ska lära oss men också för vår psykiska och fysiska hälsa och för den goda stämningens skull i gruppen!

Realgymnasiet är en riktigt bra skolan som har mycket bra att erbjuda så om du funderar på att söka till Realgymnasiet så tveka inte! Du kommer inte att ångra dig!

Vi är så stolta över att kunna bedriva skola i samarbete med bransch och göra skolan rolig men också oerhört lärorik för eleverna som går hos oss.

Källa på recensionen: https://www.gymnasium.se/skola/realgymnasiet/realgymnasiet-trollhattan/