Vi har ett fint samarbete och bra kommunikation med SYV i Linköping samt närliggande kommuner. Det märktes extra tydligt igår på vårt Öppet hus för Teknikutbildningen och vi fick ett 25-tal teknikintresserade elever som besökte vårt event. Flera av eleverna hade blivit tipsade av sina studie- och yrkesvägledare på sin grundskola och det tycker vi är toppen! Våra teknikelever, mentor och tekniklärare visade runt i vår fräscha och toppmoderna skola. De besökande eleverna ställde frågor om utbildningen hos oss och vi visade praktiska moment i vårt media-labb.

På lördag den 19 januari, kl 10-12 så slår vi upp portarna och har Öppet hus för alla våra utbildningar. Våra elevambassadörer visar dig runt i gymnasiet. Du kommer att få träffa elever, lärare och mentorer i just den utbildning som du är intresserad av. Här berättar vi även mer om våra samarbetspartners i näringslivet och om din framtid efter gymnasietiden hos oss. Passa på och ta en fika i elevköket. Här presenterar våra elevambassadörer allt du behöver veta om våra utbildningar och de tre spännande år som du har framför dig om du väljer vår skola.

Varmt välkomna!