Att få en hälsning från en tidigare elev värmer lite extra i hjärtat för personalen på skolan. För ett år sen tog vår elev Emma studenten och vi blev väldigt glada över att få en hälsning från henne!

Emma läste hotell- och turismprogrammet och arbetar numera på ett hotell på Mallorca.

Såhär skriver Emma:

“Nu har det nästan gått tre månader sen jag flyttade ifrån Sverige och påbörjade min resa till Mallorca. Det är ett av mitt bästa beslut. Har träffat människor som förändrat mitt liv helt och vissa människor fortsätter att förvåna mig. Jag själv har vuxit så mycket som person också! Trivs grymt bra, har ett toppen team o fått underbara vänner!

Så skulle vilja tacka för den extra lilla pushen ni gav mig under gymnasiet! Och att ni trodde på mig när inte jag gjorde det! Kunde aldrig tro för sex månader sedan att jag skulle skriva detta sittandes på stranden i Mallis ❤”

Stort tack Emma för hälsningen, vi i personalen är otroligt stolta över dig och önskar dig all lycka!