Hejsan! Jag heter Tindra och jag går första året på Djurvårdsutbildningen. Jag och mina ponnysar är precis påväg hem från ett tävlingsmeeting på Sundbyholm. Tänkte passa på att svara på några snabba frågor om Realgymnasiet och min djurvårdsutbildning.

Vad var det som lockade dig att söka Realgymnasiet?
Jag hade hört mycket bra om utbildningarna och lärarna på skolan, så då kändes det bra för mig att söka.
Hur upplever du utbildningen, skolan, lärare, kompisar etc nu när du har gått en tid hos oss?
Jag tycker att alla på skolan är mycket trevliga och vi har en skön stämning. Djurvårdsutbildningen är bra och framförallt så lär mig mycket hela tiden vilket gör att det är kul och intressant!
Vad gillar du allra mest, vad är bästa tipset om varför man skulle börja här?
Jag tycker att Realgymnasiet är ett bra alternativ eftersom det finns många olika utbildningar att välja på beroende utifrån sitt intresse. Jag älskar djur och valde djurvårdsutbildningen. Det kändes bra för då får jag både en yrkesutbildning och kan välja till högskoleförberedande. Jag tycker även att det är skönt att varva mellan teoretiska lektioner på skolan och en praktiska dag i veckan. Jag är på en hästklinik på min APL-dag och har lärt mig massor.
Hur ser din satsning ut med dina hästar, berätta gärna kort om vilka hästar du har, vad du har för bästa upplevelse med dem under säsongen som gått och vad du har för planer/mål framåt?
Jag har två ponnysar som jag tävlar i hoppning. Här har jag många roliga tävlingsupplevelser, men ska jag plocka ut ett riktigt bra minne så är det nog Baltic Cup i Fredensborg. Målen framöver är att åka på många roliga meetings i sommar och skaffa en storhäst!
Vad har du för drömmar, planer efter gymnasiet?
Jag vet inte ännu exakt vad jag vill göra efter gymnasiet, men eftersom jag gillar djur väldigt mycket så det blir säkert något inom djurvård 🙂