Så säger Anneth Martinsson, Culture Ambassador på Quality Hotel Globe som var med på Hotellutbildningens VIP-kväll på Realgymnasiet i Stockholm den 7 maj . Flera nyfikna ungdomar som valt hotellutbildningen i första hand fanns på plats. Lanseringen av hotellutbildningen som görs tillsammans med Nordic Choice Hotels har gått väldigt bra och fortsätter att utvecklas i en positiv takt. Anneth var på plats för att prata mer om utbildningen och hur det är att jobba inom Nordic Choice Hotels.

Vad tog du upp på föreläsningen?
-Jag pratade om vårt ”Brand Spirit”: Having Fun, Being Friendly! Vi ska ha roligt på jobbet – både med gäster och med varandra.

-Den andra saken jag tog upp var ”Service in your DNA” Det är Jätteviktigt att eleverna förstår att Service är vårt drivmedel. Det som är vår huvuduppgift, det som finns och känns naturligt i våra kroppar.

Varför är det viktigt?
-Det här är den absolut roligaste branschen att arbeta i enligt mig. Och att få vara en del av den, redan från skoltiden är helt fantastiskt. Det vill jag att dom ska förstå.

Vad hoppas du att besökarna tog med sig från din föreläsning?
-Jag hoppas att dom har gått och lagt sig med ett lyckorus i kroppen och med en enda stark önskan i kroppen: Att dom har en plats i klassen till hösten!