Kom och träffa oss i höst!

Vi ser fram emot att träffa er som är intresserade av Realgymnasiet Trollhättan. Passa på att besöka våra kommande aktiviteter för att få reda på mer om skolan och träffa våra lärare och elever.

Infokväll på Folkets hus, Trollhättan

Måndag 19/11 kl. 17:30
Här berättar vi allt om vår start av Realgymnasiet i Trollhättan 2019. Vi presenterar vår nya skollokal, våra samarbetspartners, utbildningarna och hur det är att få på Realgymnasiet.

Prova-på!

På Prova på-dagarna kommer du få vara med och testa våra utbildningar. Anmäl dig genom att smsa namn och vilken utbildning du är intresserad av till 070-967 38 03.

Djurvård: onsdag 21 november kl. 08:00-16:00 på Nordens Ark i Hunnebostrand. Transport och lunch fixar vi.
Hund: onsdag 21 november kl. 17:00-19:00 på Djurbutiken Fidos, Föreningsgatan 10 c i Trollhättan.
Natur och äventyr: onsdag 21 november kl. 17:00-19:00 på Upplevelsebolaget, Gustafsberg 320 i Uddevalla. Transport till och från fixar vi.
Häst: onsdag 5 december kl. 17:00-19:00 på Trollhättans Fältrittklubb, Ängens gård i Trollhättan.

Se mer om dessa aktiviteter här!

Skugga en elev!

Vill du träffa våra elever och gå med på en skuggningsdag för att se hur skolan ser ut, hur det funkar med djurrum eller vart vår matsal är så får ni väldigt gärna höra av er till oss så kommer vi överens om en dag som passar just dig. Eftersom skolan i Trollhättan håller på att byggas just nu är det vår systerskola i Göteborg ni får besöka.

Skicka ett SMS eller ring till vår kommunikatör Elinor så svarar hon på alla frågor! 070-967 38 03

Vill du vara först med att få veta om våra aktiviteter och inte missa exklusiva inbjudningar? Fyll i dina uppgifter i vår intresseanmälan så tar vi kontakt med dig.

Fyll i en intresseanmälan här.