Jobba hos oss

Vi söker dig som vill mer. Som vill utmanas, utvecklas och tillsammans med oss skapa nya förutsättningar för att vi ska nå längre. Du är en nyfiken och kreativ person, en möjliggörare med förmåga att omsätta drömmar till verklighet. Du finner trygghet i förändring och du vill göra skillnad, för skillnad – det gör vi hela tiden.

Realgymnasiet är en skola med fokus på teamarbete och nära samarbete med branschen. Här skapar våra medarbetare varje dag mer och bättre skola för alla våra elever. Realgymnasiet är en del av Lärande i Sverige AB, en av de största aktörerna på friskolemarknaden. Vi startade det första Realgymnasiet 2003 och finns idag på ett flertal orter i landet, från norr till söder.

Här nedan kan du se våra lediga tjänster. Följ oss gärna på LinkedIn, där lägger vi också ut nyheter om lediga tjänster.