Läs info nedan NOGA för bokning:

MODELLER sökes till våra elevbehandlingar på skolan!

Våra elever är nu under utbildning i gel och behöver modeller att träna kort, fransk förlängning på. Eleverna är under uppsikt av lärare under hela passet. Tänk på att eleverna ännu ej är färdigutbildade och därför kan kvalitén variera. Vi har ej möjlighet att reparera naglar som släpper eller går sönder efter behandlingarna. Som modell har du inte möjlighet att påverka längd eller design på naglarna. Se nedan vad för typ av behandling som vi tränar på just nu.

När: onsdagar kl 12

Var: Sigurdsgatan 14 Västerås

Behandling: fransk nagelförlängning med tipp

Tidsåtgång: ca 4 timmar

Kostnad: GRATIS -> Du som kommer får ej ha konstmaterial på dina naglar, endast naturliga naglar. –> Boka ENDAST din tid om du vet att du absolut kan komma, så våra elever inte blir utan modell pga sen avbokning.

För att boka in dig MAILA till jessica.wilskier@realgymnasiet.se och skriv ditt namn och telefonnummer. Platsen är bokad först när du får ett bekräftelsemail tillbaka från oss! Kom ihåg att kolla din skräppost.

Välkommen!