Realgymnasiet genomför en undersökning varje år för att få reda på vad våra studenter gör efter gymnasiet. Vi ligger över rikssnittet varje år och detta år är troligen inget undantag. Här får ni årets resultat för Nyköping…

Varje vår har mentorn (Peter i detta fall) i uppdrag att ta kontakt med förra vårens studenter för att ställa frågor om vad de gör idag ca 6-8 månader efter studenten. De måste uppfylla kraven på minst 50% sysselsättning för att det  ska räknas som att de är i arbete eller studier när undersökningen görs.

Lika spännande och roligt varje gång säger Peter när vi frågar om hur det gått i år. Kul också när man får höra lite mer om dem och hur de har det, för även om de har slutat så har man ju inte glömt dem. Ibland undrar jag hur det är med dom och vad de gör och då är det här ett jättebra sätt att får reda på det säger Peter. Han är mycket glad och stolt över årets resultat som blev färdigt på tisdagen vecka 15. Hela 94% är i jobb eller studier och det är fantastiskt roligt!

Så vi på skolan säger bara grattis till er alla! Vi är galet stolta över att vi fått vara en del på er väg genom livet!

Stort fortsatt lycka till i fortsättningen allihopa!