Till hösten öppnar den nya verkstaden för våra elever som läser fordonsutbildningen ProMeister!

(Nuvarande elever utanför verkstaden)

Tisdagen den 8:e maj hade vi förhandsinvigning i verkstaden så att nuvarande och nya elever fick möjlighet att se en sneak peak av verkstaden. Det bjöds på härlig stämning, korvgrillning och personal från såväl Realgymnasiet och ProMeister var på plats.

Vi möttes av stora och rymliga lokaler som är i full gång att renoveras och kommer att fyllas med modern utrustning, för att våra elever ska bli anställningsbara i en bransch som ligger i framkant.Verkstaden kommer även att vara bilverkstad för Mekonomen som ingår i ProMeisters koncern. En stor fördel för våra elever eftersom det blir en modern lokal som har kapacitet och verktyg för att ta emot de allt mer tekniskt avancerade bilarna. Verkstaden ligger på Höjdrodergatan 2 i Malmö.

(Skiss på färdigrenoverad verkstad)