I veckan träffades Thomas Lines, en av de ansvariga för lanseringen av Realgymnasiet i Örebro verksamhetschefen Lotta Löfstrand på Örebro Fältrittklubb. Nu är det klart de elever som kommer att läsa Hästutbildningen på Realgymnasiet i Örebro kommer att vara på Fältrittklubben de skoldagar som innehåller hästkurser.

Thomas och Lotta har tidigare samarbetat då Thomas är rektor på Realgymnasiet i Eskilstuna och Lotta har ett förflutet som ridskolechef på en av ridskolorna i Eskilstuna.

”Äntligen startar Realgymnasiet i Örebro, att ha eleverna ute i verkligheten hos oss är en unik möjlighet och förbereder ungdomarna inför arbetslivet.” säger Lotta.

Karin Olsson, programansvarig för Hästutbildningen på Realgymnasiet har tillsammans med Thomas besökt Örebro Fältrittklubb som ligger i det vackra Karlslund och dem var mycket imponerade av anläggningen. ”Vilket ställe! Att få samarbeta med en av Sveriges största Ridklubbar är verkligen toppen.” menar Karin och Thomas.

Om du som elev är intresserad av att veta med om Realgymnasiets start i Örebro, våra utbildningar, samt få inbjudningar till kommande aktiviteter? Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss!

Klicka här för intresseanmälan