Det här får du

På Realgymnasiet får du inte bara en utbildning av hög kvalitet som leder till jobb och vidare studier. Du får också en rolig tid där du får utveckla just dina intressen och färdigheter tillsammans med de bästa i branschen.

Yrkesexamen och högskolebehörighet

Med en utbildning från Realgymnasiet behöver du inte välja bort någonting. Efter examen har du alla möjligheter att göra det du känner för just då – oavsett om du vill börja jobba direkt eller studera vidare. Hos oss får du inte bara en yrkesexamen, du får även högskolebehörighet – det vi kallar dubbelt upp! Du kan välja mellan grundläggande eller särskild högskolebehörighet.

Studentgaranti

Vi har studentgaranti på våra skolor. Det innebär att du som börjar en utbildning på Realgymnasiet också får gå klart den hos oss.

Hög kvalitet

Att Realgymnasiet håller hög klass och uppnår goda resultat har bekräftats av bland annat av Skolinspektionen – den myndighet som granskar oss.

nollor-real-juni2015

Våren 2015 granskade Skolinpektionen alla våra skolor vilket visade att 85 procent av våra skolor var helt utan brister. Läs mer här.