Här fyller vi löpande på med datum för kommande aktiviteter.

borås

Ta chansen att uppleva en dag på Realgymnasiet!

Är du nyfiken på hur det är att gå på Realgymnasiet? Ett av de bästa sätten att ta reda på det är skugga en elev på skolan under en dag.

Du får naturligtvis en rundvandring på skolan, följa med på lektionerna, träffa lärarna & eleverna, lära känna lokalerna samt äta lunch med din klass, Vi bjuder såklart på lunchen. Vi tar emot elever för skuggning kontinuerligt på alla våra utbildningar.

Är du intresserad? Kontakta oss boras@realgymnasiet.se Du kan även ringa eller SMS:a till det här nummer: 0766-27 43 76.

Hoppas att vi får chansen att lära känna just DIG!

Dags för omval

Nu är det dags för omval inför gymnasievalet. Mitt namn är Wiggo och jag arbetar på skolan för att hjälpa just dig med dina frågor.

Har du frågor om våra utbildningar eller hur du gör för att söka till oss, skicka ett SMS eller mail så hjälper jag dig.

Vi hörs!

Wiggo
wilfredo.vigorena@realgymnasiet.se

_______________________________________

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova-på dagar och öppet hus

Här är länken.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

_______________________________________

Studenten 2018 närmar sig med stormsteg!

Elever i årskurs 1 & 2 har skolavslutning 13 juni och slutar då till lunch.

Studenterna på Realgymnasiet i Borås kommer att ha sitt utspring fredagen 15 juni kl 12.00.

Eleverna i årskurs 3 har även möjlighet att vara med på årets bal som samordnas mellan de olika skolorna i Borås. Datumet för denna är den 5 juni och platsen är Quality Hotel Grand i Borås. Mer information om tid kommer.