Real webb header 03

Borås

Kommande aktiviteter Borås

Här fyller vi löpande på med datum för kommande aktiviteter.

borås

Vårterminen 2019

Öppet hus på Realgymnasiet

Onsdag den 16 Januari 17:00 – 19:00

Kom och hälsa på oss på realgymnasiet. Kika på våra lokaler, prata med lärare och elever och få svar på alla dina frågor. Ta gärna med både föräldrar och kompisar.
För mer information, gör en intresseanmälan här: http://intresseanmalan.realgymnasiet.se./

Anmälan till: sanna.parkhagen@realgymnasiet.se

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

VAD INNEBÄR EN PROVA-PÅ-DAG?

Ett gymnasieval kan kännas som ett stort beslut – och det är det.  För att hjälpa dig att känna om Realgymnasiet är det rätta valet för dig är du varmt välkommen till en Prova-på dag hos oss.

Du kommer Prova-på den utbildningen du är nyfiken på. Du får lära dig mer om utbildningen och träffa elever som delar med sig av egna erfarenheter av hur det är att vara elev på Realgymnasiet.

Prova-på

Prova på Hästutbildningen.

22/1 Klockan 8.30-11.30 samling vid skolan

Hänga med till Borås fältrittklubb.
Här kommer du få en kortare föreläsning om häst, rundtur i stallet där eleverna har sin apl och testa att rida med på en ridlektionen som hästläraren Dennis Rybell håller i.
Vi bjuder på lunch.

Varma kläder efter väder vi är utomhus.
(hjälm och skyddsväst får ni låna från skolan)

Prova på Natur & Äventyr

24/1 klockan  8.30-13.00 samling vid skolan

Häng med natur och äventyrs eleverna i skidbacken. Här får du åka med på en skidlektion och känna hur det är att vara skidinstruktör för en dag.

Ta med varma kläder vi kommer vara ute hela dagen.
Vi bjuder på lunch och skidhyra.

Prova på Hundutbildningen

25/1 Klockan 8:30-12:00 samling vid skolan

Prova på hur det är att vara elev på hundutbildningen. Denna dag får du känna på hur det är att vårdar, sköta, tränar och hanterar hundar.
Ta med kläder till inomhus och utomhus vistelse.
Vi bjuder på lunch

Prova på Djurparksutbildningen

25/1 klockan 9:45-13:00 samling vid skolan.

Denna dag får du prova på hur det är att vara elev på våran nya djurparksutbildning på djurparken. Besöka våra lokaler, gå rundvandring i parken träffa lärare och elever från djurparksutbildningen.
Vi bjuder på smörgås/dricka.
Varma kläder efter väder vi är utomhus.
(tunn ytterjacka och skyddsskor får ni låna av skolan)

Prova på Djurvårdsutbildningen

25/1 klockan 9:45-13:00 samling vid skolan

Denna dag får ni besöka djurrummet på djurparken. Se våra lokaler, gå rundvandring i parken träffa lärare och elever från djurparksutbildningen.
Vi bjuder på smörgås/dricka.
Varma kläder efter väder vi är utomhus.
(Tunn ytterjacka och skyddsskor får ni låna av skolan)

Öppet hus på Borås Djurpark – fokus på vår nya utbildning “Djurpark”

Tisdag 29/1 2019 kl. 10:00–12:00 Djurparken Borås

Gör det roligt. Lär på riktigt.

Välkommen på öppet hus på Borås Djurpark där du som börjar på djurparksutbildningen kommer att spendera en stor del av din skoltid.

Under öppet hus får du träffa personal från djurparken och det blir en guidad rundvandring i parken. Vi bjuder på fika och du får självklart ta med dig föräldrar eller en vän!

Anmälan till: sanna.parkhagen@realgymnasiet.se eller SMS: 0766-274060

Hej!
Nu är det dags för gymnasievalet. Mitt namn är Sanna och jag arbetar på Realgymnasiet Borås för att hjälpa just dig med dina frågor.

Har du frågor om våra utbildningar eller hur du gör för att söka till oss, skicka ett SMS eller mail så hjälper jag dig.

Vi hörs!

Sanna
sanna.parkhagen@realgymnasiet.se

_______________________________________

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova-på dagar och öppet hus

Här är länken.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.