start-elevamb

Borås

Kommande aktiviteter Borås

Här fyller vi löpande på med datum för kommande aktiviteter.

borås

Ta chansen att uppleva en dag på Realgymnasiet!

Är du nyfiken på hur det är att gå på Realgymnasiet? Ett av de bästa sätten att ta reda på det är skugga en elev på skolan under en dag.

Du får naturligtvis en rundvandring på skolan, följa med på lektionerna, träffa lärarna & eleverna, lära känna lokalerna samt äta lunch med din klass, Vi bjuder såklart på lunchen. Vi tar emot elever för skuggning kontinuerligt på alla våra utbildningar.

Är du intresserad? Kontakta oss boras@realgymnasiet.se Du kan även ringa eller SMS:a till det här nummer: 0766-27 43 76.

Hoppas att vi får chansen att lära känna just DIG!

27 november, 17:00 – 19:00

Kom och besök oss på hemmaplan. Kika på våra lokaler, prata med lärare och elever och få svar på alla dina frågor. Ta gärna med både föräldrar och kompisar

Prova-på

Höstens prova-på-dagar samordnas med Borås kommun och kommer att äga rum 1-2 oktober och 15-16 oktober. Kontakta din skola för mer information. Går du i skolan i en annan kommun än Borås hör då av dig till oss.

Skugga en elev

6 december kl 8:30-15:30

Häng med en elev som pluggar på den utbildning du är intresserad av eller vill veta mer om. Följ med på lektioner, både i skolan och ute på profilaktiviteter (djurparken, ridhuset, skogen eller där eleverna är just den dagen). Sms:a eller maila ditt namn och telefonnummer samt vilken eller vilka utbildningar du skulle vara intresserad av till sanna.parkhagen@realgymnasiet.se eller 0766-274060, eller skicka ett meddelande på Facebook, så skickar vi en inbjudan när det är dags!

_______________________________________

Nu är det dags för omval inför gymnasievalet. Mitt namn är Wiggo och jag arbetar på skolan för att hjälpa just dig med dina frågor.

Har du frågor om våra utbildningar eller hur du gör för att söka till oss, skicka ett SMS eller mail så hjälper jag dig.

Vi hörs!

Wiggo
wilfredo.vigorena@realgymnasiet.se

_______________________________________

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova-på dagar och öppet hus

Här är länken.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.