Här fyller vi löpande på med datum för kommande aktiviteter.

borås

Ta chansen att uppleva en dag på Realgymnasiet!

Är du nyfiken på hur det är att gå på Realgymnasiet? Ett av de bästa sätten att ta reda på det är skugga en elev på skolan under en dag.

Du får naturligtvis en rundvandring på skolan, följa med på lektionerna, träffa lärarna & eleverna, lära känna lokalerna samt äta lunch med din klass, Vi bjuder såklart på lunchen. Vi tar emot elever för skuggning kontinuerligt på alla våra utbildningar.

Är du intresserad? Kontakta oss boras@realgymnasiet.se Du kan även ringa eller SMS:a till det här nummer: 0766-27 43 76.

Hoppas att vi får chansen att lära känna just DIG!

Dags för omval

Nu är det dags för omval inför gymnasievalet. Mitt namn är Wiggo och jag arbetar på skolan för att hjälpa just dig med dina frågor.

Har du frågor om våra utbildningar eller hur du gör för att söka till oss, skicka ett SMS eller mail så hjälper jag dig.

Vi hörs!

Wiggo
wilfredo.vigorena@realgymnasiet.se

_______________________________________

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova-på dagar och öppet hus

Här är länken.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

_______________________________________

Kom och upplev Borås Djurpark behind the scenes.

När: Fredag den 4 maj kl. 10:00
Plats: vi samlas vid entrén på djurparken

Vi på Realgymnasiet vill bjuda dig på en dag där vi blandar mingel, fika och information om vår skola och våra utbildningar. Vi kommer vara på Borås Djurpark.

Under dagen kommer vi prata om våra utbildningar på ett avslappnat sätt när vi går runt på djurparken. Vi kommer umgås, fika och du kommer få chansen att få träffa en av våra mentorer

Är du intresserad? anmäl dig med ett SMS till det här numret: 0766274376

Hoppas vi ses

2 maj 2018
Varmt välkomna till Öppet hus!
Gör det roligt. Lär på riktigt.

När: Onsdag den 2 maj kl. 15:00 till 17:00
Plats: På skolan

Vi på Realgymnasiet i Borås vill bjuda in dig till en hel eftermiddag hos oss, vi kallar det för Realdagen.

Realdagen är inget vanligt öppet hus. Vi kommer att vara utomhus, precis i anslutning till skolan och du kommer få träffa lärarna i respektive profil och elever som visar LIVE hur en skoldag kan se ut!

Det finns möjlighet att få testa laga mat utomhus, springa en hinderbana med en av våra hundar och mycket, mycket mer!

Det kommer bli en kanonmysig dag med presentation av våra utbildningar Natur- och äventyr, Häst, Hund och Djurvård. Vi kommer också bjuda på lite tilltugg från vår grill. Passa på att ställa frågor och få mer information om hur det är att plugga hos oss!

Väl på plats blir du mottagen av våra elever och lärare men också vår rektor. Ta gärna med dig en vän och målsman.

Adressen till skolan är Viskastrandsgatan 3-5 i Borås, vid Simonsland.

Varmt välkommen!

_______________________________________

Studenten 2018 närmar sig med stormsteg!

Elever i årskurs 1 & 2 har skolavslutning 13 juni och slutar då till lunch.

Studenterna på Realgymnasiet i Borås kommer att ha sitt utspring fredagen 15 juni kl 12.00.

Eleverna i årskurs 3 har även möjlighet att vara med på årets bal som samordnas mellan de olika skolorna i Borås. Datumet för denna är den 5 juni och platsen är Quality Hotel Grand i Borås. Mer information om tid kommer.