Är du nyfiken på vår skola och intresserad av någon av våra utbildningar?

Kom och besök oss på någon av följande aktiviteter under våren:

ÖPPET HUS

Vi har Öppet Hus på Drottninggatan 29 och Första Magasinsgatan 1.

• Onsdag   24/4    18.00-20.00

Kom och se våra fina lokaler, träffa lärare och elever från våra olika utbildningar. På Realgymnasiet i Gävle kan du plugga: Djurvård, Häst, Hund, Natur och äventyr, Stylist, Frisör, Estet-media, Teknik, och IT. Passa på att ställa dina frågor och få mer information om hur det är att plugga hos oss!

Varmt välkommen!

PROVA PÅ

Vi erbjuder en extra prova på-dag på vissa av våra utbildningar. Kom och var med en dag tillsammans med fler som är intresserad av samma utbildning.

Prova på – Estet/Media 24/4 på skolan Första Magasinsgatan 12.30 – 15.00 Rundvandring, information om utbildningen och workshop. Vi bjuder på fika.

Prova på – Teknik 24/4 på skolan Första Magasinsgatan 12.30 – 15.00 Rundvandring, information om utbildningen och workshop. Vi bjuder på fika.

Prova på – Natur & Äventyrsutbildningen 30/4 på Dome där vi provar olika aktiviteter. Samling på skolan. 10.00. Lunch kommer ni att laga gemensamt i Hemlingby Fritidsområde. Dagen slutar ca 14.00.

Är du intresserad?

Anmäl och ställ ev. frågor till jessica.wennerstrom@realgymnasiet.se fyll i namn, mobilnr och eventuella allergier.

SKUGGA EN ELEV – ALLA UTBILDNINGAR

Kom till oss och var ”elev för en dag”

Kom och var tillsammans med en klass som pluggar på den utbildning du är intresserad av eller vill veta mer om. Följ med på lektioner, både i skolan och på profilaktiviteter.

Sms:a eller mejla ditt namn och telefonnummer samt vilken eller vilka utbildningar du är intresserad av till vår SYV eleonore.frojdman@realgymnasiet.se 073-3517708.

Välkommen att höra av dig till oss!