Real webb header 06

Hotell Nyhet Lund Gbg

Nordic Choice Hotels

Kommande aktiviteter Göteborg

Här fyller vi löpande på med datum för kommande aktiviteter.

Mitt namn är Wiggo och jag arbetar på Realgymnasiet för att hjälpa just dig med dina frågor.

Har du frågor om våra utbildningar eller hur du gör för att söka till oss, kontakta oss på wilfredo.vigorena@realgymnasiet.se Du kan även ringa eller SMS:a till det här nummer: 0766-27 43 76.

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova på-dagar och öppet hus

Här är länken.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Wiggo
wilfredo.vigorena@realgymnasiet.se

_______________________________________

ÖPPET HUS

Varmt välkomna på Öppet Hus!

22 maj 15.00–17.00
Adressen till skolan är Pusterviksgatan 9, Göteborg. Klicka här för vägbeskrivning

Kom och träffa våra pedagoger och elevambassadörer som berättar om hur roligt och utvecklande det är att gå på Realgymnasiet. Ta gärna med dig en vän och målsman.
Hoppas vi ses!

_______________________________________

VAD INNEBÄR EN PROVA PÅ-DAG?

Viktiga beslut kan också vara roliga beslut. Ditt gymnasieval ska ge dig den utbildningen du vill ha och tre roliga år. För att hjälpa dig att känna om Realgymnasiet är det rätta valet för dig är du varmt välkommen till en Prova på-dag hos oss.

Du kommer prova på den utbildningen du är nyfiken på. Du får lära dig mer om utbildningen och träffa elever som delar med sig av egna erfarenheter av hur det är att vara elev på Realgymnasiet.

Du kan komma ensam eller med en kompis.

Utbildningen Häst

Datum: Onsdag 22 maj 2019
Tid: 14:00 – 17:30
Samling: Vi samlas på Billdals Ridklubb. Adress: Letsegårdsvägen 20, Billdal. Klicka här för vägbeskrivning

Aktivitet: Möt hästarna och Realgymnasiets instruktörer, vi ska bl.a. gå igenom hur hästskötarexamen ser ut och du kommer bl.a. få testa tömkörning, longering samt häst vid hand.

Utbildningen Hotell och turism

Datum: Onsdag 22 maj 2019
Tid: 15.00–17.30
Samling: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg. Klicka här för vägbeskrivning
Aktivitet: Besök vårt fantastiska hotell där du kommer att ha stor del av din utbildning.

Delta i Post-Games där du får prova på hotellutbildningens olika moment på en professionell nivå men på ett roligt sätt!

Utbildningen Natur och äventyr, Hund och Djurvård

Datum: Onsdag 22 maj 2019
Tid: 14.30–16.30
Samling: Samling vid Volleybollplanen i Azaleadalen, Slottskogen. Klicka här för vägbeskrivning
Aktivitet: Träffa andra elever som har samma intresse som du. Kom och prova på att vara elev hos oss på den utbildningen du är intresserad av. Vi ska cykla mountainbike, testa djurvårdsyrket genom att ta hand om djuren i Slottsskogen och testa olika hundsporter samt aktiveringslekar med hundar på plats.

Tänk på att ta med kläder efter väder, vi är utomhus!