SYV-info
 Tisdagen den 26 mars kl 08.30-10
Var: S. Kyrkogatan 7, Helsingborg

Arbetar du som studie- och yrkesvägledare och vill veta mer om Realgymnasiet? Då är du välkommen till frukostmötet den 26 mars. Anmälan sker till sophia.lonnergard@realgymnasiet.se.

Gymnasiemässa för åk 8
 Onsdag och torsdag den 24-25 april kl 9.00-15.00
Var: Helsingborgs Arena B- och C-hall

Besök oss på gymnasiemässan och i programmontern under årets åk 8-mässa, där vi står och informerar om naturbruksprogrammet och Realgymnasiet.

Öppet Hus
 Torsdagen den 2 maj kl 17-19
Var: S. Kyrkogatan 7, Helsingborg

Kom och besök oss på hemmaplan. Kika på våra lokaler, prata med lärare och elever, hälsa på alla våra djur och få svar på alla dina frågor. Ta gärna med både föräldrar och kompisar.

Prova på – Häst, Hund, Djurvård samt Natur & Äventyr
 Måndagen den 13 maj kl 10-15
Var: S. Kyrkogatan 7, Helsingborg

Prova på att vara elev på Realgymnasiet i Helsingborg. Vi bjuder in till en dag fylld av aktiviteter där du kan prova våra inriktningar. Anmäl dig till sophia.lonnergard@realgymnasiet.se för att säkerställa din plats, och glöm inte att anmäla eventuell specialkost.

När som helst under året kan du komma och vara med en dag på Realgymnasiet.
Häng med en elev som pluggar på den utbildning du är intresserad av eller vill veta mer om. Följ med på lektioner, både i skolan och ute på profilaktiviteter (brukshundsklubben, stallet, skogen eller där eleverna är just den dagen). Maila ditt namn och telefonnummer samt vilken eller vilka utbildningar du skulle vara intresserad av till sophia.lonnergard@realgymnasiet.se.