Kommande aktiviteter 18/19

Här fyller vi löpande på med datum för kommande aktiviteter.

Detta händer HT 2018:

Gymnasiemässa på Rosvalla onsdagen den 24/10

Det är för alla elever på dagen och vårdnadshavare är extra välkomna på kvällen mellan 17.00-19.00

Elever och personal kommer finnas i montern för att svara på alla era frågor. det kommer finnas möjighet att klättra på vår klättervägg och hälsa på våra leopardgeckos. Varmt välkomna!

Öppet hus lördagen den 17/11 kl 10.00-14.00

Kom och hälsa på oss på skolan. Rektorn kommer ha dragningar om skolan på jämna klockslag, det kommer finnas lite aktiviteter utifrån inriktningarna och naturligtvis kan ni kika in på vår djuravdelning och hälsa på djuren. Elever och personal kommer visa er runt och svara på era frågor under dagen.

Varmt välkomna!

Plats: Realgymnasiet i Nyköping, Västra Trädgårdsgatan 39

Skugga en elev

Vill du följa en av våra elever under en skoldag? Du väljer om det ska vara en praktisk eller teoretisk dag. Prata med din SYV och mejla lisa.olofsson@realgymnasiet.se eller sebastian.anelov@realgymnasiet.se så ordnar vi det.
Plats: Realgymnasiet i Nyköping, Västra Trädgårdsgatan 39