Kommande aktiviteter 17/18

Här fyller vi löpande på med datum för kommande aktiviteter.

Detta händer VT 2018:

Öppet hus, 10-års jubileum 27/1

Vi firar 10 år i Nyköping och det vill vi gärna dela med dig!

Vi kommer ha öppet mellan 13.00-15.30

13.15 Rektor Cecilia hälsar välkommen

14.00 berättar Jan Vikström, grundare och ägare om sin vision och -varför på riktigt är viktigt!

14.45 får vi ta del av en fantastiskt äventyr som några av våra blivande studenter fick uppleva på sin APL-resa till Sydafrika!

Mingel med smörgåstårta, snacks och bubbel kommer också hinnas med.. Kanske en guidad tur på djuravdelningen med om man vill.

Mejla till: lisa.olofsson@realgymnasiet.se om du vill komma. Ta gärna med vän eller familj, kom ihåg att anmäla dem också i så fall.

Skugga en elev

Vill du följa en av våra elever under en skoldag? Du väljer om det ska vara en praktisk eller teoretisk dag. Prata med din SYV och mejla lisa.olofsson@realgymnasiet.se eller cecilia.gleisner@realgymnasiet.se så ordnar vi det.
Plats: Realgymnasiet i Nyköping, Västra Trädgårdsgatan 39

Öppet hus 19/4 kl 18-20

Anna Freskgård landslagsryttare i fälttävlan och Willian Nilson Fryer också fälttävlansryttare och före detta delfintränare på Kolmården kommer att berätta om att förverkliga sina drömmar. Erika Natur & äventyrselev kommer också visa bilder och berätta om sin resa till Indien som lärling. Det här är en kväll för alla så ta med er familj och vänner och kom hit!