Kommande aktiviteter 18/19

Här fyller vi löpande på med datum för kommande aktiviteter.

Detta händer HT 2018:

Gymnasiemässa på Rosvalla onsdagen den 24/10

Det är för alla elever på dagen och vårdnadshavare är extra välkomna på kvällen mellan 17.00-19.00

Elever och personal kommer finnas i montern för att svara på alla era frågor. det kommer finnas möjighet att klättra på vår klättervägg och hälsa på våra leopardgeckos. Varmt välkomna!

Öppet hus lördagen den 17/11 kl 10.00-14.00

Kom och hälsa på oss på skolan. Rektorn kommer ha dragningar om skolan på jämna klockslag, det kommer finnas lite aktiviteter utifrån inriktningarna och naturligtvis kan ni kika in på vår djuravdelning och hälsa på djuren. Elever och personal kommer visa er runt och svara på era frågor under dagen.

Varmt välkomna!

Skugga en elev

Vill du följa en av våra elever under en skoldag? Du väljer om det ska vara en praktisk eller teoretisk dag. Prata med din SYV och mejla lisa.olofsson@realgymnasiet.se eller sebastian.anelov@realgymnasiet.se så ordnar vi det.

Prova-på dag

Onsdagen den 12/12 så har vi prova-på dag på alla inriktningar. Eleverna i år 2 arrangerar den här dagen utifrån sina utbildningar och kurser. Dagen utgår från vår skola och börjar kl 9.00 och slutar ca 13.30 på respektive plats där aktiviteterna är. Vi kommer se till att ni får skjuts dit ni ska och lunch. Ni ser till att ha kläder och skor för ev uteaktiviteter och utbildningsaktiviteter. Enklast anmäler du dig i vår intresseanmälan på hemsidan, realgymnasiet.se/nykoping.

Du får du sms med mer information och en möjlighet att tacka ja eller nej. Alternativt mejla lisa.olofsson@realgymnasiet.se eller skickar sms till 0733-517726 för mer info. Observera att anmälan är senast den 4/12.

Detta händer VT 2019:

Öppet hus tisdagen den 29/1 kl 18-20

Som en sista chans innan gymnasievalet vill vi visa skolan för dig! Våra elever som har varit på Utlands-APL kommer berätta och visa om sina resor till England och Sydafrika med start ca 18.30 och naturligtvis kan ni kika in på vår djuravdelning och hälsa på djuren. Elever och personal kommer visa er runt och svara på era frågor under kvällen. Fika utlovas till den som vill ha…

Varmt välkomna önskar Sebastian med personal!

Skugga en elev