Här fyller vi löpande på med datum för kommande aktiviteter.

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?

Vi kommer skicka att information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova-på dagar och öppet hus

Fyll i din intresseanmälan här.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Har ni frågor kring Öppet hus, våra Prova på-dagar eller annat som berör våra program är ni välkomna att kontakta vår kommunikatör Attis.

Ring, skicka SMS eller maila: Ata-Han ”Attis” Keskiner, 0721-85 39 32, ata-han.keskiner@realgymnasiet.se

Öppet Hus!

Tisdag 7 maj

Varmt välkommen på Öppet hus!

Kom och besök vår skola, träffa lärare och elever från våra olika utbildningar och titta runt i våra lokaler. På Realgymnasiet i Stockholm kan du plugga: Djurvård, Häst, Hund, Natur & äventyr, Stylist, ProMeister Fordon och Nordic Choice Hotels.

Hoppas att vi ses!

Tid: kl. 18 – 19

Plats: Trekantsvägen 3, 117 43 Stockholm

Prova på-dagar

ProMeister FORDON – torsdag 2 maj

Välkommen på en Prova på-dag i vår toppmoderna verkstad.
Under de 3 timmar vi ses kommer ni att få en rundtur i vår utbildningsverkstad. Få veta möjligheterna som finns inom fordonsbranschen vi oss på ProMeister och Realgymnasiet, samt prova på moment på verkstaden.

Det blir även fika och vi bjuder på något matigt så ni håller er till lunch.

Välkommen till ProMeister Fordon!

Tid: kl. 9 – 12

Plats: Mekonomen, Vårby allé 53

HÄST – Söndag 5 maj

Vi samlas kl.9.00 i stora ridhusets cafeteria. Ridning har vi kl.10-11.30 (2 grupper 45 min var).
Dagen avslutas kl.12.00.
Alla behöver ha med sig hjälm, lämpliga ridkläder, handskar och skor med klack vid ridning.
Vi bjuder på fika!!

Välkomna!