Här fyller vi löpande på med datum för kommande aktiviteter.

Öppet hus 19 november 17.00-19.00

Varmt välkommen att besöka vår skola på ett öppet hus. Du får träffa våra profillärare och få information vad de olika inriktningarna, se våra fina lokaler och kanske du vill besöka alla våra djur som bor på vår skola. Vi bjuder självklart på gott fika! Kyrkogatan 3, 3 tr, är vår adress, mitt i stan!

Prova-på-dagar under vecka 48 och 49

Måndagen den 25 november samt måndagen den 2 december klockan 09.00-14.00 har du möjlighet att följa med på en profildag på våra inriktningar. Här får du en känsla av hur det skulle vara att studera hos oss på Realgymnasiet.

Anmälan till maria.emanuelz@realgymnasiet.se

Läs gärna mer om våra inriktningar:

Sundsvall

Elev för en dag

Du kan när som helst ta ledigt från din skola och komma och vara elev för en dag hos oss. Följ med hästeleverna till stallet, hundeleverna till brukshundsklubben, var med djureleverna i djurrummet eller följ med äventyrseleverna ut i skog och mark.

Låter det lockande?

Välkommen att maila maria.emanuelz@realgymnasiet.se för intresse.

Så hittar vi en dag som passar just dig!