Kommande aktiviteter

Mitt namn är Elinor och jag arbetar på Realgymnasiet för att hjälpa just dig med dina frågor.

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss?
Vi kommer skicka information och inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan, det gäller inbjudningar till bl.a. att skugga en elev, prova-på dagar och öppet hus

Här är länken.

Att du fyller i intresseanmälan betyder inte att du binder dig att börja hos oss och du kan gå ur vår lista för att få sms när som helst.

Prova på!

Anmälan till alla aktiviteter sker med SMS till 070-967 38 03

Natur & äventyr
Lördag 25 maj kl. 10-13:30
Samling: Trollhätte kanotklubb, Hjulkvarnelund 3
Vi ska paddla kajak i Trollhättans finaste älvområden tillsammans med Trollhätte Kanotklubb och vår nyanställda Natur & Äventyrslärare Marcus. Vi hoppas på sol och värme men som svensk sommar säger, lita aldrig på vädret! Ta alltså med kläder efter väder.

Efter kajakpaddlingen ska vi äta pizza-lunch tillsammans och prata om Natur & Äventyr som framtidsbransch och hur kul man kan ha under gymnasiet men samtidigt få en högskolebehörighet för att sedan kunna plugga vidare.

Anmäl dig genom att skicka ett SMS till 070 967 38 03 med namn och ev. specialkost.

Ta gärna med en kompis eller målsman!

Skugga en elev!

Självklart är du välkommen att skugga hos oss och se hur våra skolor ser ut.
Kontakta vår kommunikatör Elinor på 070-967 38 06 för mer info!

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Elinor Jacobsson, kommunikatör
elinor.jacobsson@realgymnasiet.se