Kommande aktiviteter Trollhättan

Kommande aktiviteter

Håll utkik! Snart kommer vi till Trollhättan för att berätta mer om Realgymnasiet.

 

Under vintern kommer vi att genomföra ett antal informationsträffar och roliga aktiviteter inför starten av Realgymnasiet i Trollhättan. Här kan du se datum, tid och plats för dessa.

 

Infokväll


Var?
 Lasarettsvägen 9, Swedenborg Center, Trollhättan

När? 15/1 kl. 17:30-19:00

 

Kom och besök oss på Realgymnasiet. Kika på våra kommande lokaler, prata med lärare och elever och få svar på alla dina frågor. Ta gärna med både föräldrar och kompisar. Har du några frågor kontakta vår kommunikatör Elinor på telefonnummer 070-967 38 03 eller på trollhattan@realgymnasiet.se. Vi bjuder på fika och ingen anmälan krävs.

 


 

VAD INNEBÄR EN PROVA-PÅ-DAG?

Ett gymnasieval kan kännas som ett stort beslut – och det är det. Du väljer var du kommer befinna dig under nästkommande tre år av ditt liv. För att hjälpa dig att känna om Realgymnasiet är det rätta valet för dig är du varmt välkommen till en Prova-på dag hos oss.

Du kommer Prova-på den utbildningen du är nyfiken på. Du får lära dig mer om utbildningen och träffa elever som delar med sig av egna erfarenheter av hur det är att vara elev på Realgymnasiet.

Du kan komma ensam eller med en kompis.

Anmäl dig med ett sms till det här numret: 070-967 38 03

 


 

Häst: Testa hästarna


Var?
 Trollhättans Fältrittklubb, Ängens gård

När? 17/1 kl. 10:00-11:30

 

Välkommen till vår partner Trollhättans Fältrittklubb och se hur en dag i stallet ser ut. Du kommer att få rida skolhästarna för en instruktör och se hur just du kan utvecklas på Hästutbildningen på Realgymnasiet. Vi kommer att ge er en större insyn på våra specialiseringar och möjliga val man kan göra under gymnasiet samt hur vi jobbar starkt med internationalisering.

Anmälan till 070-967 38 03 senast den 14/1, begränsat antal platser.

 


 

 

Natur & äventyr: Mountainbike & repellering


Var?
 Innovatum, utanför turistbyrån

När? Lördag 19/1 kl. 10:00 – 14:00

 

Ni kommer att få cykla mountainbike och med sele samt övrig säkerhetsutrustning ta dig ner en 90 graders husvägg i centrala Trollhättan tillsammans med Äventyr & trail. Ni kommer få utmana er själva och göra något riktigt unikt. Missa inte detta! Vinterkläder och fingerhandskar rekommenderas.

Helt gratis men begränsat antal platser, anmälan sker till 070-967 38 03.

 


 

Hund: Testa på yrket som hundinstruktör


Var?
Aktiv Hund, Velanda Säteri, Trollhättan.

När? Måndag 21/1 kl. 14:00 – 16:00

 

Ni kommer få träffa vår partner Aktiv Hund och i olika stationer få testa på hur en dag som hundinstruktör kan se ut, bland annat rallylydnad, nosework, friskvård för hund m.m. Vi kommer att ha egna hundar på plats. Oömma kläder rekommenderas. Vi bjuder på fika.

Anmälan sker till 070-967 38 03.

 


 

Djurvård: Följ med en veterinär för en dag


Var?
Aktiv Hund, Velanda Säteri, Trollhättan.

När? Måndag 21/1 kl. 14:00 – 16:00

 

Ni kommer att få träffa en veterinär och få en inblick i hur yrket ser ut. Ni kommer också få testa på några moment som ingår i djurvårdsyrket, hälsocheck på hund, linda tass m.m. Vi bjuder på fika!

Anmälan sker till 070-967 38 03.


 

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

E-post: trollhattan@realgymnasiet.se
Telefon: 010-139 80 00