Vad säger våra elever om skolan om man frågar dem rent spontant? Ja det är alltid lite spännande att fråga och se vad man får för svar… Jag hörde med några stycken och här är deras svar!

 

 

Hanna går i trean och läser lärling på djurvård, hon säger: ”Realgymnasiet har fått mig till en mer ansvarstagande och självständig person. Det har även gjort mig redo för arbetslivet.”

 

 

Filippa går i ettan och läser häst, hon säger: ”Real är en skola där lärarna ser till ens bästa och hjälper eleven på bästa sätt. Man känner sig trygg på skolan och man känner sig aldrig ensam. Man får lära känna fantastiska lärare, elever och klasskompisar.”

 

 

 

Julia går i trean och läser hund, hon säger: Familjär känsla med en liten skola. Känns inte jobbigt att gå till skolan. Vi har ROLIGT på lektionerna!”

 

 

 

Isabelle går i ettan och läser natur och äventyr och hon säger: ”Det är en sjukt mysig och fräsch skola som man  verkligen känner sig hemma i. Den ger sjukt mycket möjligheter om man brinner för det man väljer. Jag vet att jag kommit rätt och de hjälper mig att komma över alla smådetaljer utan problem!”