Samarbetspartners

Alla våra utbildningar grundar sig i verkligheten. Det innebär att våra utbildningar genomförs i nära samarbete med branschen. På så sätt kan du som elev vara säker på att du får de kunskaper och färdigheter som efterfrågas på arbetsmarknaden, samtidigt som du också får värdefulla kontakter för framtiden.

ProMeister, en del av Mekonomen Group

På ProMeister Fordon utbildar vi framtidens fordonstekniker. I moderna lokaler, med uppdaterad teknik och verktyg får eleverna lära sig det som krävs för att arbeta med dagens och framtidens bilpark. Fordonsbranschen är i stort behov av kunniga fordonstekniker. Efter studentexamen finns flera karriärval; börja arbeta direkt som fordonstekniker, bli reservdelsperson eller utbilda dig till lackerare. På sikt kanske du vill driva en egen verkstad eller en butik med bilreservdelar. Möjligheterna är många.

”ProMeister Fordon är framtagen i nära samarbete med verkstäder för att möta dagens och morgondagens krav på mekaniker i en bransch som utvecklas i snabb takt”

Andreas Forslund, Chef ProMeister Academy