Samarbetspartners

Alla våra utbildningar grundar sig i verkligheten. Det innebär att våra utbildningar genomförs i nära samarbete med branschen. På så sätt kan du som elev vara säker på att du får de kunskaper och färdigheter som efterfrågas på arbetsmarknaden, samtidigt som du också får värdefulla kontakter för framtiden.

Svenska Kennelklubben

SKK:s utbildningar genomförs på skolan av Realgymnasiets hundlärare. De utbildas i sin tur till handledare av SKK för respektive utbildning.

”Vi ser fram emot ett långsiktigt och givande samarbete med Realgymnasiet. SKKs utbildningar Hundens beteende och Uppfödarutbildning har rönt ett stort intresse och varit väldigt uppskattade av deltagarna. Det är vår övertygelse att dessa utbildningar kommer att vara till stor nytta för eleverna på Realgymnasiet.”

Kjell Svensson, Utbildningsschef SKK

Sveriges Hundungdom

Sveriges Hundungdom är Svenska Kennelklubbens ungdomsförbund. Vår verksamhet är till för oss hundintresserade ungdomar mellan 6 och 25 år.

Svenska Terapihundskolan

”Genom nära samarbete med branschen och teoretisk undervisning som varvas med praktik får Realgymnasiets elever stora möjligheter att kombinera intresse med anställningsbarhet och yrkeserfarenhet.”

Sara Karlberg, VD Svenska Terapihundskolan

Glädjeklick