Hotellutbildning i särklass med jobbgaranti

Välkommen till en unik utbildning i sitt slag. Här får du som brinner för service och besöksnäringen vara i daglig drift på ett av Stockholms största hotell – Quality Hotel Globe – som ligger i direkt anslutning till Nordens största evenemangsområde. Denna lärlingsutbildning är utvecklad av Realgymnasiet tillsammans med Nordic Choice Hotels. Här kommer du tillsammans med din handledare coachas in i det som du tycker är roligast mot din yrkesutgång. Och det bästa av allt, du är garanterad jobb i 6 månader efter godkänd gymnasieexamen. Detta är ingången till en fantastisk bransch i ständig utveckling.

Visste du att: Fram till 2022 behöver Nordic Choice Hotels rekrytera 27 000 nya medarbetare. Och du kan bli en av dem.

Finns på följande orter

”Man kan sitta och förfasas inför framtiden eller så kan man kavla upp ärmarna och göra någonting åt situationen. Tillsammans med Realgymnasiet startar vi nu en lärlingsutbildning som har målsättningen att bli landets främsta hotellutbildning. Det här kommer ge oss den personal som vi behöver för att fortsätta växa på den nordiska marknaden och ge eleverna en utbildning som är modern, relevant och som garanterat kommer ge dem jobb.”

Petter A Stordalen, ägare och styrelseordförande Nordic Choice Hotels

”Äntligen en utbildning för dig som brinner för service och vill ha många karriärvägar att välja på. Här får du möjligheten att jobba tillsammans med kollegor i daglig drift och i en väl förankrad verklighet, gällande allt ifrån dagens konferens och eventteknik, bokningssystem och verkliga gäster. Du får chansen att till stor del påverka din egen vardag, vad du vill lära dig och hur långt du vill gå.”

Monica Almgren, Konceptutvecklare på Realgymnasiet

Möjliga fördjupningar

• Konferens
  • Reception
  • Bar
  • Servering
  • Marknadsföring och försäljning
  • Språk

Möjliga certifikat

• Hotellbokningssystem
  • Bättre & säker vardag
  • Brandsäkerhet
  • Hot och våld
  • Anti trafficking
  • Handledareutbildning
  • Penguin – ISO miljöcertifiering
  • HLR

Framtid

Efter utbildningen kan du bland annat jobba som:

• Reception
  • Konferens
  • Våningsservice
  • Bar
  • Försäljning & marknadsföring

Efter vidare studier kan du bland annat jobba som:

• Hotel management
  • Revenue Management
  • Food and Beverage Management
  • Supervisor reception & konferens

Om Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkedjor med 190 hotell och 13 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort Hotel, Quality Hotel och Clarion Hotel, samt 23 unika hotellpärlor inom Nordic Hotels & Resorts.