Välkommen på clinic med Kim Martén & Nicklas Sjöberg!

Lunds Civila Ryttarförening och Realgymnasiet i Lund bjuder in till hoppclinic med Kim Martén och Nicklas Sjöberg.

När? Onsdag den 5 september

Tid? Kl. 16.30-19.00 med paus där det bjuds på lättare tilltugg

Var? Lunds Civila Ryttarförening, Getingevägen 15, Lund

Kostnad? Ingenting! Realgymnasiet och LCR bjuder.

Anmälan görs till sandra.osterdahl@realgymnasiet.se eller 0766-27 40 83
senast 4/9 kl. 12. Glöm inte att ange ev. specialkost. Först till kvarn gäller!

Vilka är Kim och Nicklas?
Kim jobbar som stallchef på LCR och har ansvar för de elever som gör sin APL där. Kim har själv tävlat upp till 145 cm samt ridit på Falsterbo och breeders. Hon är utbildad unghästutbildare och var stipendiat på Flyinge i 2 år och varit 1 år som elev hos Jens Fredricsson.

Nicklas jobbar med Kim på LCR samt har lektioner vissa dagar. Han driver samtidigt ett eget stall där han tävlar sina och andras hästar. Nicklas är diplomerad unghästutbildare och har ridit unghäst VM, breeders, bruksprovet, Falsterbo och Elmia. Han började sin utbildning på Plönninge gymnasiet med inriktning naturbruk. Nicklas har tävlat upp till 145 cm.