Vår skola växer, fler elever väljer vår skola och då måste vi anställa fler lärare!

Vi har gjort ett kap och fått två riktigt bra nya medarbetare till vår skola i Göteborg. En ny, gammal djurvårdslärare från Realgymnasiet i Stockholm som flyttat till Göteborg samt en erfaren och duktig Hotell- och Turism-lärare som kommer från Nordic Choice Hotels kedjan. Vi ger dem en närmare presentation nedan:

Daniela Johnsson, djurvårdslärare i Göteborg

Välkommen Daniela, vi är glada över att ha dig här!

Hur kom det sig att du valde att börja jobba på Realgymnasiet i Göteborg?

Efter 5 lärorika år på Realgymnasiet i Stockholm kände jag för miljöombyte och att komma till en något mindre ort och skola. Jag har alltid haft en förkärlek för Göteborg och lämpligt nog dök det upp en tjänst som djurlärare här precis när jag gick i funderingarna att byta ort. Det känns jättekul att fortsätta att jobba i samma skola med ett arbetssätt jag känner till samtidigt som jag får chans att få nya erfarenheter från kollegor, kontakter och eleverna i Göteborg!

Gabriella Pettersson, Hotell- och Turismlärare

Välkommen Gabriela, vi är glada över att ha dig här!

Hur kom det sig att du valde att börja jobba på Realgymnasiet i Göteborg?

Jag sökte mig till Realgymnasiet och Hotell & Turismutbildningen för att jag verkligen vill vara en del av framtidens blivande hotellstjärnor, våra elever. Och när jag första gången jag klev in på Realgymnasiet i Göteborg så möttes jag av ett väldigt varmt och härligt välkomnande. Min känsla var att kombinationen Realgymnasiet och Nordic Choice Hotels är ”a perfect match” – det här vill jag verkligen vara en del av. Jag är otroligt glad och stolt över att få arbeta på Realgymnasiet i Göteborg.