Vet inte om det undgått någon men detta läsår är det 10 år sen vi startade i Nyköping, tjohoo! Då hette det Hästgymnasiet men skolorna växte med flera utbildningar och då behövdes ett enhetligt namn så 2008 blev vi Realgymnasiet istället.

Jag har arbetat här sedan HT 08 och sett den enorma utvecklingen som skett på skolan. Mina sista mentorselever gick ut i våras och jag är galet stolt över deras framgång, naturligtvis av tidigare elever med och faktiskt oerhört stolt över att vara en del av den här skolan!

Vårt pedagogiska arbete och det faktum att alla i personalen jobbar tillsammans har gjort att eleverna når fantastiska framsteg. Både betygsmässigt och antalet studenter med examen men också på det personliga planet som är minst lika viktigt. Vi har lärt oss massor genom åren som gått och vi fortsätter det arbetet hela tiden! Jag skulle kunna skriva en roman om mina år här och allt som hänt på vägen men jag ska inte trötta er med det. Istället vill jag att ni kommer och firar vårt jubileum med oss den 27 januari 13-15.30.

Jag vill visa hela världen vilken bra skola vi är! Jag önskar att många gamla och nya elever kommer hit och firar med oss. Jag önskar också att tidigare rektorer och lärare kommer hit så att vi får träffas igen. Jag känner ju igen alla “gamla” som gått här och jobbat här och det vore roligt att återses igen! Och till er som har funderat på att börja här: Nu har ni en bra chans att få vara med och träffa många av våra samarbetspartners, fd elever, personal och elever så missa inte det. Så in och anmäl er på vårt evenemang på Facebook (där finns även programmet) eller mejla mig: lisa.olofsson@realgymnasiet.se så hoppas jag att vi ses..

Varma hälsningar Lisa