Realgymnasiet i Lund växer vilket innebär att vi behöver anställa fler fantastiska lärare. Här nedan presenterar vi Victor, vårt tillskott till  Natur & Äventyr samt Idrott & Hälsa.

Vem är du?
Victor Kindeberg, älskar att resa, gärna till mer otillgängliga platser eller kanske lite mindre turistiga bara. Mitt favoritland är Kina, det som lockar särskilt med Kina är maten, människorna på landsbygden och den i många fall mytiska kulturen. Är också ofta ute i naturen och ”tarpar”. Man behöver inte fyra väggar i skogen, det räcker oftast med ett tak. I alla fall om det regnar. Att somna till ljudet av den sista glöden som sprakar till i eldstaden och ljuset från en stjärna som letar sig in mellan de sömntunga ögonfransarna och mjukt retar synnerven, det är livet det😉

Vad har du arbetat med innan?
Tidigare arbetslivserfarenhet är bl.a. lärare på högstadiet i svenska och idrott och hälsa, dressinuthyrare och sist men inte minst apelsin och melonplockare i Australien.

Varför sökte du dig till Realgymnasiet?
Jag sökte till tjänsten som Äventyrslärare. Inte hade jag någon aning om att det ens kunde finnas en sådan lärartjänst. Tänk att få slå ihop två passioner, lärare och friluftsliv. Fantastiskt.

Varför valde du att bli lärare?
Jag tror att alla som blir lärare vill se andra lära sig, utvecklas och ta steg i livet. Oavsett om det är treåringar 16åringar eller vuxna är känslan lika skön när man ser den där glädjen en persons ögon som precis lyckats med något hen inte tidigare klarat av. Det är nog en del av meningen med livet, att utvecklas, att lyckas, att nå framgång. Det vill jag gärna vara med om.