Grattis Victor, kan du berätta mer om Yrkes-VM där du ska representera Sverige!

Hej! Jag heter Victor Nyberg har tidigare gått Teknikutbildningen på Realgymnasiet i Linköping och kommer att dra på mig landslagströjan för att representera Sverige i Yrkes-VM i Ryssland. Här ska lagen konfigurera servrar och installera operativsystem. Allt som behövs för att driva ett modernt och säkert företagsnätverk i dagens digitaliserade samhälle. Nätverket ska sättas upp på några få tävlingsdagar, och nätverksproblem ska lösas på tid.

Vad tyckte du var bra med Realgymnasiet när du pluggade teknikprogrammet hos oss?

För mig passade Realgymnasiet bra då jag ville gå på en mindre skola som hade mindre klasser och vi hade även ett modernt Medialab. Det roligaste med Realgymnasiet var att vi arbetade med det jag tyckte var kul och som var mitt intresse.

 

Kul Victor! Vi är så stolta över dig och det är alltid lika roligt när du kommer och hälsar på oss. Vi håller tummarna för dig i VM i Kazan i augusti. Heja heja! 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

Läs hela artikeln om när Victor löser it-problem i landslagströjan på Corren;

https://www.corren.se/nyheter/motala/loser-it-problem-i-landslagstroja-om5881587.aspx