Välkommen till Realgymnasiet i Eskilstuna

Du vet väl om att du kan läsa full Naturvetenskaplig behörighet hos oss? Även viktiga samhällsvetenskapskurser finns att lägga till för att kunna plugga vidare till en hel del högskoleutbildningar.

Vår skola har funnits sedan 2008  Vi finns på Gamla Tullgatan 2 i Eskilstuna, bara någon minuts promenad från centralstationen. Vi använder det du tycker är roligt, det du gillar att göra, som en genväg till kunskap och färdigheter. För vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt. Vi inleder varje dag med gemensam frukost, en god start på dagen som vi märkt skapar bra förutsättningar för lärande.

Du får dessutom en utbildning som grundar sig i verkligheten. Alla våra utbildningar bygger på verkliga, uttalade behov i svenska tillväxtbranscher och de genomförs i nära samarbete med de bästa inom varje bransch. Här i Eskilstuna samarbetar vi med Parken Zoo, Nyby Torshälla ridklubb, Vilsta ridskola med flera. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

 


Funderar du på att söka till Realgymnasiet i Eskilstuna?

Tryck här så får du mer info om bland annat kurskoder.

ÖPPET HUS
Mer info kommer.

 

Våra utbildningar

 

Senaste nytt
  • 20190805_140402

Nya medarbetare

Vi har haft en del tjänster ute, vilket kan vara oroande i vissa fall. Vi ser positivt på det, med fem nya medarbetare är vi redo för skolstarten.

Vi rekryterar alltid […]

Läs mer
  • prastkragar-pa-ang

Skolstart 19:e augusti

Nu är de flesta av personalen på plats igen. Vi hoppas att alla elever hunnit vila ut sig ordentligt inför kommande läsår, personalen längtar redan till skolstart.

Första dagen i skolan […]

Läs mer
  • 20190405_093555

Bred satsning på hälsa och välmående

Under 2018/2019 har Realgymnasiet i Eskilstuna gjort en hel del satsningar på hälsa och välmående för elever och personal. Syftet är naturligtvis att må bättre men även att orka mer.

”Genom […]

Läs mer

Fler nyheter