Välkommen till Realgymnasiet i Gävle!

Skolan öppnade 2008 och just nu går det cirka 420 elever här. Våra hemtrevliga och studievänliga lokaler finns på Drottninggatan och Första Magasinsgatan. Tack vare dessa tycker många elever att skolan känns personlig och trygg trots att vi är en stor skola på orten.

Bredden av våra utbildningar gör skolan till en plats med många olika elever under samma tak.  Du får lära dig hur just du på ett smart sätt hanterar nya situationer, hämtar ny kunskap och får nya färdigheter. Något som du har nytta av hela livet. Alla våra utbildningar grundar sig i verkligheten; de genomförs och utvecklas i nära samarbete med branschen. Ett gott exempel är vårt unika och nära samarbete med Furuviks djurpark. Inom IT så samarbetar vi med Microsoft och Cisco.

Vi erbjuder utbildningar av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.


Vill du söka till Realgymnasiet i Gävle?

Eller har du redan sökt och vill veta mer om antagningsförfarandet?

Klicka här så får du mer information.

 

Våra utbildningar

 

”Realgymnasiet har hjälpt mig att utveckla sidor hos mig själv som jag inte visste att jag hade.”

Frida, elev åk 3 Natur & äventyr

 

Läs mer

 

 

Senaste nytt
  • teknik201819_ikon

Prova på Teknik och Estet/Media

Går du fortfarande och funderar på vad du egentligen vill studera?

Kom och prova på våra Teknik och Estet/media utbildningar onsdagen den 24/4 på skolan (Första Magasinsgatan)  12.30 – 15.00

Vi bjuder på […]

Läs mer
  • natur-aventyr2

3 anledningar att plugga Natur&Äventyr

1) Natur & äventyrsbranschen är en snabbt växande bransch i landet vilket gör att möjligheten att få jobb efter din utbildning är väldigt stor.

2) För dig som är aktiv och […]

Läs mer

Fler nyheter