Välkommen till Realgymnasiet i Halmstad!

Äntligen har turen kommit till Halmstad. I augusti 2020 startar vi upp och kommer erbjuda utbildningarna Djurvård, Häst, Hund och Natur & Äventyr.

Bredden på våra utbildningar och helt nya specialanpassade och moderna lokaler gör att många intressen samlas under samma tak. Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats flera dagar i veckan och får testa på hur det är att jobba i branschen. Hos oss får du en utbildning som grundar sig i verkligheten och innehållet bygger på önskemålen ifrån branscherna och de uttalade behoven den svenska arbetsmarknaden har. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå. Vi är väldigt stolta över att våra elever efter studenten har högre sysselsättningsgrad än genomsnittet i Sverige.

I Halmstad kommer vi att samarbeta med de bästa i regionen.

Till dig som är studie- och yrkesvägledare och vill att vi kommer till er skola och berättar mer, eller om du har några frågor, kontakta oss!
 

Våra utbildningar

 

Senaste nytt
  • IMG_5954

Realgymnasiet samarbetar med Halmstads Fältrittklubb!

 

Nu är det klart att Realgymnasiet i Halmstad kommer samarbeta med Halmstads fältrittklubb, eleverna som väljer att läsa Hästutbildningen kommer vara på fältrittklubben de skoldagar som innehåller hästkurser. Flertalet träffar […]

Läs mer
  • Kille_i_klassrum_med_dator

Högskoleberhörighet vs. yrkesexamen?

Vad betyder egentligen yrkesexamen? Kan man plugga på högskolan efter Realgymnasiet? Vi reder ut frågetecken om högskolebehörighet, utökade kurser, yrkesexamen och mycket mer tillsammans med SYV Rebecka Everland. Dessutom så […]

Läs mer

Fler nyheter