Välkommen till Realgymnasiet i Helsingborg!

Vi vill ge dig en utbildning som grundar sig i verkligheten och ger dig förutsättningar att nå dit du vill. Realgymnasiet i Helsingborg startade hösten 2015 och ligger i ljusa, centrala lokaler ett stenkast från Knutpunkten. Idag finns Realgymnasiet på 14 orter i Sverige.

Förutom att ha lektioner på skolan är man som elev även ute på en arbetsplats någon dag i veckan. På så sätt får du testa på hur det är att jobba i branschen och knyta kontakter, perfekt eftersom du får med dig en yrkesexamen när du tar studenten! Vi samarbetar med några av länets främsta hästanläggningar, djurkliniker, hundcenter med flera. Till exempel Helsingborg Brukshundklubb, Helsingborgs Ridskola, Skånes Djurpark och många fler. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

Läs gärna mer om våra utbildningar nedan.

Våra utbildningar