Välkommen till Realgymnasiet i Linköping!

Vi använder det du tycker är roligt, det du gillar att göra, som en genväg till kunskap. För att du ska få de bästa förutsättningarna efter gymnasiet bygger våra utbildningar på verkliga behov i svenska tillväxtbranscher. Med kompetens, engagemang och en tro på din förmåga skapar våra lärare trygghet och goda förutsättningar för lärande och de delar dina intressen med dig. Efter gymnasiet? Du kan välja att jobba direkt efter examen eller studera vidare på högskola eller universitet.

Vi har funnits i Linköping sedan 2005 och just nu går det ca 200 elever på skolan. Från januari 2017 finns vi i fräscha och toppmoderna lokaler på Alkagatan 4, nära citykärnan och goda kommunikationer. Här får du som är intresserad av teknik möjligheten att utforska ditt intresse i det sprillans nya tekniklabbet. Är du intresserad av djur, då är det nya djurrummet en plats för dina framtida studier. Vi samarbetar med några av länets främsta hästanläggningar djurkliniker och hundcenter. Inom IT så samarbetar vi med Microsoft och Cisco.

 

Våra utbildningar

 

 

britta-lago.jpg

”Jag kan spontant beskriva min tid på Realgymnasiet i Linköping som tre helt fantastiska år med en stor portion kunskapsmässig utmaning och en otrolig personlig utveckling.”

Britta, Teknik årskurs 3

 

Läs mer

 

 

 

Senaste nytt
  • IMG_0030

Hallå där!

Vi vill gärna träffa dig och berätta om våra utbildningar. Vi har teoretiska och praktiska utbildningar. Skolan är jättefin tycker eleverna, lagom stor och alla känner alla. Lyxigt också med […]

Läs mer

Fler nyheter