Välkommen till Realgymnasiet i Malmö!

Vår skola ligger i centrala lokaler med utmärkta kommunikationsmöjligheter ett stenkast från Malmö Centralstation. Skolan har funnits i Malmö sedan 2009 och idag finns Realgymnasiet på 14 orter i Sverige. I Malmö går ca 130 elever.

Du får en rolig och utvecklande studietid. Vi använder det du tycker är roligt, det du gillar att göra, som en genväg till kunskap och färdigheter. För vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt. Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats någon dag i veckan. På så sätt får du testa på hur det är att jobba i branschen och knyta kontakter, perfekt eftersom du får med dig en yrkesexamen när du tar studenten.

Vi samarbetar med de bästa inom varje bransch, på så sätt kan du vara säker på att du får de kunskaper och färdigheter som efterfrågas, samtidigt som du får insyn i verkligheten och ett nätverk som du kommer ha nytta av hela livet. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

Läs gärna mer om våra utbildningar nedan.

 

Våra utbildningar

 

Senaste nytt
  • Elsa

Hej Elsa!

Elsa läser andra året på Realgymnasiet i Malmö med inriktning Natur & Äventyr. Här berättar hon lite kort om sina framtidstankar, vad som varit roligast hittills i skolan och vad […]

Läs mer
  • Lucia

Best of HT -18

Vi vill önska er alla en god jul och ett gott slut på året. Detta med en riktig bildkavalkad av hösten som gått. Vilka härliga minnen från terminen!

Läs mer
  • dav

3 snabba om hund

Varför ska man läsa hund på Realgymnasiet? Vi frågade hundlärare Peter Karlsson om hans topp tre anledningar. Ni ser hans svar nedan och vill du veta mer är du alltid […]

Läs mer

Fler nyheter