Välkommen till Realgymnasiet i Norrköping!

Vi har funnits sedan 2003 och just nu går det cirka 300 elever på skolan på IT, Teknik, Häst, Natur & Äventyr och Djurpark. Vi finns på Kungsgatan i centrala Norrköping, nära Linköpings universitet och ett blomstrande näringsliv inom teknik och IT. De som besöker skolan brukar säga att det inte känns som en skola utan mer som en arbetsplats. Det tar vi som en komplimang. Du får en skola i framkant; vi arbetar utifrån modern pedagogik och med moderna tekniska lösningar.

Bredden av våra utbildningar gör skolan till en plats med många olika intressen under samma tak. Alla våra utbildningar grundar sig i verkligheten; de genomförs och utvecklas i nära samarbete med branschen. På så sätt kan vi alltid möta nya krav som ställs och du som elev får uppleva det riktiga arbetslivet redan under skoltiden. Ett gott exempel är vårt unika och nära samarbete med Kolmårdens djurpark. Inom IT så samarbetar vi med Microsoft och Cisco.

Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

Läs gärna mer om respektive utbildning här nedan.

 

Våra utbildningar

 

 

Senaste nytt
  • Daniel Forslund

Mentor Daniels tips inför gymnasietiden

Det kan både vara väldigt nervöst och spännande att börja gymnasiet. Man ska lära sig att hitta i nya lokaler och träffa massor med nya klasskompisar. Vår mentor Daniel vill […]

Läs mer
  • 58732952_389325255255083_531091183099707392_n

Världens bästa APL!

På alla våra naturbruksprogram får man chansen att åka på utomlands-APL i år 3. I år var det 5 elever från Norrköping som åkte till Afrika i tre veckor!
Michaela som […]

Läs mer
  • david b

Vi åker till Österrike!

 
I fredagskväll, 3 maj åkte våra Natur och äventyrselever i år 3 med David Bechtel  programutvecklare på koncernen till Göteborg för att sedan ta flyget ner till Österrike och STS Alpresors […]

Läs mer

Fler nyheter