Välkommen till Realgymnasiet i Nyköping!

Vi finns på Västra Trädgårdsgatan mitt i Nyköping och på skolan går 70 elever. Härlig arbetsmiljö och vi-känsla genomsyrar vår lilla skola. Vi lär mitt i verkligheten och förbereder oss både för yrkesliv eller vidare studier. Vi erbjuder också lärling för den som vill vässa sig extra mycket inom sin bransch. I våra utbildningar kan du lägga till olika certifikat/diplom till din examen, som du har nytta av i framtiden. Certifikaten/Diplomen är branschens egna och ökar dina möjligheter att få arbete.

Vi är stolt samarbetspartner och driver vår utbildning tillsammans med bl.a. Kolmården, Arken Zoo, Vettris och Evidensia, Stjärnholms Ryttarförening, Svenskt Hopp och Eventing Team Anna & William samt Mer Aktiv, Östermalma och Palstorps Hage.

Vi ger dig naturligtvis möjlighet att plugga för att kunna söka till högre studier efter gymnasiet så här kan du ta studenten med både grundläggande och särskild högskolebehörighet inom ramen för programplanen. Det är du som bestämmer vilket!

Läs mer om respektive utbildningar här nedan.

 

 

 

Våra utbildningar

 

Senaste nytt
  • Johanna Rosenlind

Hästar betyder allt för Johanna!

Johanna Rosenlind vidareutbildar sig inom hästyrket!

– För hästar är det bästa jag vet och jag har alltid velat jobba med dessa magnifika djur säger hon. Hon är den tredje […]

Läs mer
  • Amanda

Amanda, från student till djurvårdare!

Hej Amanda, du tog studenten från Realgymnasiet i Nyköping i våras. Vad har du gjort sen dess? 
Efter studenten jobbade jag som servitris och som vårdbiträde inom hemtjänsten. Nu är jag […]

Läs mer

Fler nyheter