Välkommen till Realgymnasiet i Nyköping!

Vi finns på Västra Trädgårdsgatan mitt i Nyköping och på skolan går 80 elever. Härlig arbetsmiljö och vi-känsla genomsyrar vår lilla skola. Vi lär mitt i verkligheten och förbereder oss både för yrkesliv eller vidare studier. Vi erbjuder också lärling för den som vill vässa sig extra mycket inom sin bransch. I våra utbildningar kan du lägga till olika certifikat/diplom till din examen, som du har nytta av i framtiden. Certifikaten/Diplomen är branschens egna och ökar dina möjligheter att få arbete.

Vi är stolt samarbetspartner och driver vår utbildning tillsammans med bl.a. Kolmården, Arken Zoo, Vettris och Evidensia, Stjärnholms Ryttarförening, Svenskt Hopp och Eventing Team Anna & William samt Mer Aktiv, Östermalma och Boda borg.

Vi ger dig naturligtvis möjlighet att plugga för att kunna söka till högre studier efter gymnasiet så här kan du ta studenten med både grundläggande och särskild högskolebehörighet inom ramen för programplanen. Det är du som bestämmer vilket!

Läs mer om respektive utbildningar här nedan.

 

 

 

Våra utbildningar

 

Senaste nytt
  • Real webb header ny basic

Välkommen till ett nytt läsår!

Tisdagen den 20/8 startar skolan för detta läsår!

Vi kommer att starta upp med år 1 kl 9.00 Det blir upprop och lite andra aktiviteter så avslutar vi med att gå […]

Läs mer
  • idrott 1

Morgonträning på gymmet!

Träning är alltid bra och tyvärr visar studier på att bara 44% av tonårskillarna och 22% av tonårstjejerna uppfyller svenska läkarsällskapets rekommendation av fysisk aktivitet . Det tänkte vi ändra […]

Läs mer
  • studentenmargumoss

Skolavslutning och student!

Snart är det dags att fira skolavslutning och student igen! Tänk vad tiden går fort.. Här nedan kommer lite fakta om som kan vara bra för nära och kära att […]

Läs mer

Fler nyheter