Välkommen till Realgymnasiet i Nyköping!

Vi finns på Västra Trädgårdsgatan mitt i Nyköping och på skolan går 70 elever. Härlig arbetsmiljö och vi-känsla genomsyrar vår lilla skola. Vi lär mitt i verkligheten och förbereder oss både för yrkesliv eller vidare studier. Vi erbjuder också lärling för den som vill vässa sig extra mycket inom sin bransch. I våra utbildningar kan du lägga till olika certifikat/diplom till din examen, som du har nytta av i framtiden. Certifikaten/Diplomen är branschens egna och ökar dina möjligheter att få arbete.

Vi är stolt samarbetspartner och driver vår utbildning tillsammans med bl.a. Kolmården, Arken Zoo, Vettris och Evidensia, Stjärnholms Ryttarförening, Svenskt Hopp och Eventing Team Anna & William samt Mer Aktiv, Östermalma och Palstorps Hage.

Vi ger dig naturligtvis möjlighet att plugga för att kunna söka till högre studier efter gymnasiet så här kan du ta studenten med både grundläggande och särskild högskolebehörighet inom ramen för programplanen. Det är du som bestämmer vilket!

Läs mer om respektive utbildningar här nedan.

 

 

 

Våra utbildningar

 

Senaste nytt
  • student

Välkommen till skolstart!

Hej!

Vi på skolan tackar för en fin avslutning och student!

I augusti börjar vi igen tisdagen den 21/8.

Upprop för år 1 kl 9.00 avslutas med gemensam lunch ca 11.30

Upprop år 2 […]

Läs mer
  • studentenmargumoss

Student & skolavslutning

Torsdag 14 juni, kl 9.00 1:or & 2:or
Fredag 15 juni, kl 9.30 studenter
 

På torsdagen träffas i skolan och avnjuter frukost och tårta tillsammans. Stipendier och andra utmärkelser kommer att delas […]

Läs mer

Fler nyheter