Välkommen till Realgymnasiet i Nyköping!

Vi finns på Västra Trädgårdsgatan mitt i Nyköping och på skolan går 70 elever. Härlig arbetsmiljö och vi-känsla genomsyrar vår lilla skola. Vi lär mitt i verkligheten och förbereder oss både för yrkesliv eller vidare studier. Vi erbjuder också lärling för den som vill vässa sig extra mycket inom sin bransch. I våra utbildningar kan du lägga till olika certifikat/diplom till din examen, som du har nytta av i framtiden. Certifikaten/Diplomen är branschens egna och ökar dina möjligheter att få arbete.

Vi är stolt samarbetspartner och driver vår utbildning tillsammans med bl.a. Kolmården, Arken Zoo, Vettris och Evidensia, Stjärnholms Ryttarförening, Svenskt Hopp och Eventing Team Anna & William samt Mer Aktiv, Östermalma och Palstorps Hage.

Vi ger dig naturligtvis möjlighet att plugga för att kunna söka till högre studier efter gymnasiet så här kan du ta studenten med både grundläggande och särskild högskolebehörighet inom ramen för programplanen. Det är du som bestämmer vilket!

Läs mer om respektive utbildningar här nedan.

 

 

 

Våra utbildningar

 

Senaste nytt
  • real-nykoping-peter-borjesson

Mentor Peter på pulsen!

Hur skulle du beskriva ditt uppdrag som mentor?

Jag är en fristående person som inte är betygssättande lärare utan 100% mentor, det är grunden för mitt uppdrag kan man säga. Att bygga relationer, […]

Läs mer
  • sol

Skolstart!

Skolan börjar igen den 21 augusti kl 9.00 för år 1 med information och lunch så dagen är slut ca 12.00. För år 2 & 3 är det upprop med […]

Läs mer
  • studentenmargumoss

Sjung om studentens lyckliga dar….

Studenten närmar sig med stormsteg och här kommer lite hålltider för studenter, familj, släkt och vänner:

Studentdagen fredagen den 9/6

9.30 samlas studenterna på skolan för fotografering.

14.15 är det utspring ifrån restaurang Lotsen i […]

Läs mer

Fler nyheter

 

 

 

Kontakta oss

Adress
Västra Trädgårdsgatan 39
611 32 Nyköping

Telefon
Växel: 010-139 84 40

E-post
nykoping@realgymnasiet.se