Välkommen till Realgymnasiet i Nyköping!

Vi finns på Västra Trädgårdsgatan mitt i Nyköping och på skolan går 80 elever. Härlig arbetsmiljö och vi-känsla genomsyrar vår lilla skola. Vi lär mitt i verkligheten och förbereder oss både för yrkesliv eller vidare studier. Vi erbjuder också lärling för den som vill vässa sig extra mycket inom sin bransch. I våra utbildningar kan du lägga till olika certifikat/diplom till din examen, som du har nytta av i framtiden. Certifikaten/Diplomen är branschens egna och ökar dina möjligheter att få arbete.

Vi är stolt samarbetspartner och driver vår utbildning tillsammans med bl.a. Kolmården, Arken Zoo, Vettris och Evidensia, Stjärnholms Ryttarförening, Svenskt Hopp och Eventing Team Anna & William samt Mer Aktiv, Östermalma och Boda borg.

Vi ger dig naturligtvis möjlighet att plugga för att kunna söka till högre studier efter gymnasiet så här kan du ta studenten med både grundläggande och särskild högskolebehörighet inom ramen för programplanen. Det är du som bestämmer vilket!

Läs mer om respektive utbildningar här nedan.

 

 

 

Våra utbildningar

 

Senaste nytt
  • Jessica L

En sådan som Jessica borde alla ha!

Förut var hon kurator på skolan en dag i veckan men nu är hon här varje dag och gör underverk med ungdomarna och dom älskar henne. Jessica arbetar som specialpedagogiskt […]

Läs mer
  • Bella S

Kalveufori på Irland!

Hej Izabella!

Hur har du det på Irland och vad gör du?

Det är bra här, tidiga mornar… mindre bra😂

Jag börjar vid 7 på morgonen och då börjar jag med att mata […]

Läs mer
  • Nore Valley Park

APL på Irland på Nore Valley Park

Johannes läser djurvård i år 2 och han är på APL på Irland! Här skriver han lite om första veckan och om skillnader när det gäller djurhållning etc. Att få […]

Läs mer

Fler nyheter