Välkommen till Realgymnasiet i Nyköping!

Vi finns på Västra Trädgårdsgatan mitt i Nyköping och på skolan går 85 elever. Härlig arbetsmiljö och vi-känsla genomsyrar vår lilla skola. Vi lär mitt i verkligheten och förbereder oss både för yrkesliv eller vidare studier. Vi erbjuder också lärling för den som vill vässa sig extra mycket inom sin bransch. I våra utbildningar kan du lägga till olika certifikat/diplom till din examen, som du har nytta av i framtiden. Certifikaten/Diplomen är branschens egna och ökar dina möjligheter att få arbete.

Vi är stolt samarbetspartner och driver vår utbildning tillsammans med bl.a. Kolmården, Arken Zoo, Vettris och Evidensia, Stjärnholms Ryttarförening, Svenskt Hopp och Eventing Team Anna & William samt Mer Aktiv, Östermalma och Boda borg.

Vi ger dig naturligtvis möjlighet att plugga för att kunna söka till högre studier efter gymnasiet så här kan du ta studenten med både grundläggande och särskild högskolebehörighet inom ramen för programplanen. Det är du som bestämmer vilket!

Läs mer om respektive utbildningar här nedan.

 

 

 

Våra utbildningar

 

Senaste nytt
  • Sebastian1

Några ord från rektorn om nya läsåret!

Hej Sebastian,

Hur känns det nu när skolan varit igång ett par veckor?

Det känns jättekul att skolan är igång på allvar! Efter en introduktionsvecka med teambuilding så upplevs eleverna trivas och […]

Läs mer

Ändrad telefontid för sjukanmälan

På grund av att vi har idrott på Nordic Wellness varje morgon flyttas telefontiden för sjukanmälan!

Ring tel: 010-139 84 51 mellan kl 9.30-10.30 för att anmäla en hel dags frånvaro. Vid […]

Läs mer

Fler nyheter