Välkommen till Realgymnasiet i Stockholm!

Vi har funnits sedan 2009 och just nu går det cirka 500 elever på skolan. I våra fräscha lokaler finns alltifrån vanliga klassrum och uppehållsrum till djuravdelning och snygga salonger. Våra elever tycker att skolan är trygg och att den känns hemtrevlig. Det är precis så vi tycker att en skola ska vara.

Bredden på våra utbildningar gör skolan till en plats där många olika intressen samlas under samma tak. Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats någon dag i veckan och får testa på hur det är att jobba i branschen. Du får en utbildning som grundar sig i verkligheten. Alla våra utbildningar bygger på verkliga, uttalade behov i svenska tillväxtbranscher. Vi har nära samarbeten med Skansen, Solna ridskola, Botkyrka Ridsällskap, Fjärilshuset i Haga, ProMeister (Mekonomen Group) med flera. Du får insyn i verkligheten och ett nätverk som du kommer att ha nytta av hela livet.

Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

Nytt för i år

ProMeister Fordon är vår nya utbildning som vi utvecklar och genomför tillsammans med ProMeister som är en del av Mekonomen Group.

Läs gärna mer om respektive utbildning här nedan.

Våra utbildningar

 

Amanda G

”På Realgymnasiet kan jag kombinera naturvetenskapen med hästutbildningen. Jag får göra det jag tycker är roligt, vilket är att hålla på med hästar samtidigt som jag får en bred utbildning.”

Amanda Grönroos, Häst årskurs 3
Läs mer

Senaste nytt
  • 2-2

Celine om drömjobbet på Polisrytteriet

Många drömmer om att arbeta med hästar och för Celine Kristiansson som gick utbildningen Häst på Realgymnasiet i Stockholm har drömmen gått i uppfyllelse. För oss berättar hon om hur […]

Läs mer
  • Young Woman Standing in Sunset Light

Välkomna till en ny termin!

Äntligen är det snart dags för skolstart hos oss på Realgymnasiet i Stockholm! Vi på skolan ser mycket fram emot att träffa både nya och gamla elever.

Skolan börjar:
Årskurs 1: Torsdag […]

Läs mer

Fler nyheter

 

 

 

Kontakta oss

Adress
Trekantsvägen 3
117 43 Stockholm

Telefon
Växel: 010-139 85 00

E-post
stockholm@realgymnasiet.se