Välkommen till Realgymnasiet i Sundsvall!

På Realgymnasiet får du en rolig och utvecklande studietid. Vi använder det du tycker är roligt, det du gillar att göra, som en genväg till kunskap och färdigheter. För vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt.

Alla våra utbildningar grundar sig i verkligheten och bygger på verkliga, uttalade behov i svenska tillväxtbranscher. Å så sätt får du de färdigheter som efterfrågas, samtidigt som du får insyn i verkligheten och ett nätverk som du kommer att ha nytta av hela livet. I våra utbildningar kan du välja att lägga till olika certifikat till din examen. Certifikaten är välkända i branschen och ökar dina möjligheter att få arbete. Inom häst så samarbetar vi med, Timrå Hästsportförening, Bergsåkers Travet och Hästkliniken i Bergsåker.

Vi finns på Kyrkogatan 3 nära centralstationen och här får du en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

Läs gärna mer om våra utbildningar nedan.

Våra utbildningar

 

Senaste nytt

Real Treasure Hunt
Den första november (onsdagen på novemberlovet) anordnar Realgymnasiet i Sundsvall en skattjakt! Alla elever på högstadiet får vara med och leta de orangea betongpumporna som finns gömda i centrala […]

Läs mer

Sundsvalls specialvecka för hundelever!

Vecka 38 har varit en intressant vecka på många håll i Sverige för Realgymnasiets elever i årskurs 3. Sista året händer det många spännande saker, en av dessa är den […]

Läs mer

Övernattning i Gudmundstjärn

Så körde gymnasieåren igång för våra nya ettor!

Starten var en ordentlig inkastning med övernattning i det fantastiska kulturlandskap nordväst om Indal. Närmare bestämt i Gudmundstjärn.

Vi har gått igenom naturbrukets historia […]

Läs mer

Fler nyheter

 

 

Kontakta oss

Adress
Kyrkogatan 3
852 32 Sundsvall

Telefon
Växel: 010-139 85 60

E-post
sundsvall@realgymnasiet.se