Välkommen till Realgymnasiet i Trollhättan!

Äntligen har turen kommit till Trollhättan, nu öppnar vi vår 15:e gymnasieskola. I augusti 2019 startar vi upp på Lasarettsvägen 9 i Swedenborgs Center i Centrala Trollhättan. Vi kommer att erbjuda utbildningarna Djurvård, Häst, Hund och Natur & äventyr.

Bredden på våra utbildningar och helt nya specialanpassade och moderna lokaler gör att många intressen samlas under samma tak. Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats flera dagar i veckan och får testa på hur det är att jobba i branschen. Du får en utbildning som grundar sig i verkligheten och innehållet bygger på önskemålen ifrån branscherna och de uttalade behoven den svenska arbetsmarknaden har. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå. Vi är väldigt stolta över att våra elever efter studenten har högre sysselsättningsgrad än genomsnittet i Sverige.

I Trollhättan kommer vi att samarbeta med de bästa i regionen; Trollhättans Fältrittklubb, Aktiv Hund, Djurbutiken Fidos, Upplevelsebolaget med flera.

Till dig som är studie- och yrkesvägledare och vill att vi kommer till er skola och berättar mer, eller om du har några frågor, kontakta oss!

E-post: trollhattan@realgymnasiet.se

Våra utbildningar