Välkommen till Realgymnasiet i Trollhättan!

Äntligen har turen kommit till Trollhättan, nu öppnar vi vår 15:e gymnasieskola. I augusti 2019 startar vi upp på Lasarettsvägen 9 i Swedenborgs Center i Centrala Trollhättan. Vi kommer att erbjuda utbildningarna Djurvård, Häst, Hund och Natur & äventyr.

Bredden på våra utbildningar och helt nya specialanpassade och moderna lokaler gör att många intressen samlas under samma tak. Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats flera dagar i veckan och får testa på hur det är att jobba i branschen. Du får en utbildning som grundar sig i verkligheten och innehållet bygger på önskemålen ifrån branscherna och de uttalade behoven den svenska arbetsmarknaden har. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå. Vi är väldigt stolta över att våra elever efter studenten har högre sysselsättningsgrad än genomsnittet i Sverige.

I Trollhättan kommer vi att samarbeta med de bästa i regionen; Nordens Ark, Trollhättans Fältrittklubb, Aktiv Hund, Djurbutiken Fidos, Upplevelsebolaget med flera.

Till dig som är studie- och yrkesvägledare och vill att vi kommer till er skola och berättar mer, eller om du har några frågor, kontakta oss!

E-post: trollhattan@realgymnasiet.se

Telefon: 070-9673803

 

Våra utbildningar

 

Senaste nytt
  • Andrea_Melander_Göteborg

Intervju med Hundelev

Andrea Melander går i ettan på Realgymnasiet Hundutbildning i Göteborg och vi har träffat henne för en kort intervju om varför hon valde att börja på Realgymnasiet.

Hur upptäckte du Realgymnasiet?

Jag […]

Läs mer
  • god jul hemsida

God Jul & Gott Nytt År!

Wow, vilket underbart år!
Äntligen startar vi upp en till skola i Trollhättan, vi har fått ett så varmt välkomnande av såväl elever, partners och föräldrar. Stort tack för det! Vi […]

Läs mer

Fler nyheter