Välkommen till Realgymnasiet i Trollhättan!

Vi vill ge dig en utbildning som grundar sig i verkligheten och ger dig förutsättningar att nå dit du vill. Realgymnasiet i Trollhättan startade hösten 2019 och ligger i ljusa, centrala lokaler ett stenkast från centrum. Idag finns Realgymnasiet på 15 orter i Sverige.

Du får en rolig och utvecklande studietid. Vi använder det du tycker är roligt, det du gillar att göra, som en genväg till kunskap och färdigheter. För vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt. Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats någon dag i veckan. På så sätt får du testa på hur det är att jobba i branschen och knyta kontakter, perfekt eftersom du får med dig en yrkesexamen när du tar studenten.

Vi samarbetar med de bästa inom varje bransch, på så sätt kan du vara säker på att du får de kunskaper och färdigheter som efterfrågas, samtidigt som du får insyn i verkligheten och ett nätverk som du kommer ha nytta av hela livet. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

 

Läs gärna mer om våra utbildningar nedan.

Våra utbildningar

 

Senaste nytt
  • Aktiv hund bassäng

Realgymnasiet samarbetar med Aktiv Hund!

En av de största arenorna i Trollhättan för hundar – vad det gäller friskvård/rehabilitering, kurser och utbildning är Aktiv Hund. Realgymnasiet är oerhört glada över att kunna presentera dem som […]

Läs mer
  • Therese croppad

Välkommen till våra medarbetare!

Vi är stolta över att se hur vår skola tar plats i Trollhättan och att vi anställt riktigt bra personal!
Realgymnasiet ligger alltid i framkant när det gäller pedagogik, digitalisering och […]

Läs mer
  • Går_på_grus

Hur fixar jag mitt skolkort?

Inför skolstarten är det många som funderar kring hur man ska ta sig till och från skolan. Alla elever i gymnasieskolan är berättigade till busskort eller kontantersättning om avståndet mellan […]

Läs mer

Fler nyheter